Close
VNET SPÚŠŤA INTERNET AŽ NA 6 MESIACOV ZADARMO
Lenka Chylíková

VNET SPÚŠŤA INTERNET AŽ NA 6 MESIACOV ZADARMO

Bratislava (20. decembra 2017)  – Túto zaujímavú zvýhodnenú akciu ponúka VNET pre svojich verných aj nových zákazníkov. Ak teraz odporúčite jeden z našich internetov svojmu  priateľovi, biznis partnerovi, či známemu, môžete získať internet na 3 až  6 mesiacov úplne zadarmo. Od momentu podpisu novej zmluvy, výhodu internetu zadarmo získava nový zákazník, ale i zákazník, ktorý nového zákazníka odporučil. Možnosť získania internetu zadarmo  platí až do 31.3.2018.

„Našou snahou je odmeniť našich rezidenčných aj biznis zákazníkov za ich vernosť a zároveň ponúknuť služby vysokorýchlostného internetu, digitálnej televízie a telefonovania aj ďalším potencionálnym klientom a presvedčiť ich o tom, že nielen nadnárodné spoločnosti dokážu poskytovať kvalitné telekomunikačné riešenia,“ hovorí obchodný a strategický riaditeľ spoločnosti Juraj Lustoň.

Zvýhodnenú ponuku  si zákazník uplatní priamo  z pohodlia svojho domova,  vyplnením krátkeho webového formulára, kde odporučí svojho známeho. Následne známeho bude kontaktovať jeden z pracovníkov nášho Zákazníckeho centra na dotiahnutie všetkých detailov.  Po podpise novej zmluvy novým zákazníkom, začne plynúť 100% zľava na internetové pripojenie pre oboch  zákazníkov (pre odporúčajúceho  i odporúčaného).

Viac informácií o internete zadarmo nájdete na www.vnet.sk/sk/internet-zadarmo-6-mesiacov/

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Close