Close
5 NAJLEPŠÍCH VÝHOD MOBILNEJ TV APLIKÁCIE VNET TVgo
Milan Šimka

5 NAJLEPŠÍCH VÝHOD MOBILNEJ TV APLIKÁCIE VNET TVgo

Mobilná aplikácia pre pozeranie online televízneho obsahu sa stáva štandardnou súčasťou ponuky telekomunikačných operátorov a služby digitálnej televízie. V dnešnej uponáhľanej dobe už nemáme vždy dostatok času, aby sme si pozreli svoj obľúbený diel seriálu v kľude a v pohodlí obývačky, dopozerali si svoj futbalový zápas, keď práve dieťaťu ide Večerníček, nastavili si včas nahrávanie filmu, prípadne vypožičali si svoj milovaný film. Práve aplikácia VNET TVgo vám umožní pozerať váš obľúbený TV obsah online, z archívu či z nahrávky, kdekoľvek a kedykoľvek. Pozrime sa spolu na 5 najlepších výhod, ktoré nám poskytuje mobilná aplikácia VNET TVgo na mobile alebo tablete.

1. 150 TV kanálov dostupných na živo a vo vysokej kvalite

Základným kameňom úrazu konkurenčných TV mobilných aplikácií je počet dostupných TV kanálov a kvalita vysielania. V aplikácií VNET TVgo je dostupných viac ako 150 TV kanálov. Ponuku, ktorú máte na vašom settopboxe, máte aj v aplikácii. Pre každý TV kanál je dostupných 5 adaptívnych kvalitatívnych streamov. To znamená, že kvalite vášho internetového pripojenia sa prispôsobuje výber streamu tak, aby sledovanie obsahu bolo funkčne, plynulé a v čo možno najvyššom rozlíšení.

2. Dostupný archív 60 TV kanálov

V ponuke mobilnej aplikácii je dostupných 60 TV kanálov s funkciou archív. Archív vysielania poskytuje pre väčšinu slovenských a českých staníc v dĺžke 14 dní dozadu, ostatné TV kanály majú štandardne dĺžku archívu 7 dní. Sú situácie, keď ste mimo domova a máte čas na relax a chuť pozrieť si zmeškanú epizódu obľúbeného seriálu, vtedy je ideálny čas na aplikáciu VNET TVgo a archív.

3. Sledovanie uložených nahrávok

Ďalšou skvelou funkciou je možnosť manažovať nahrávky. V aplikácii si viete pozerať uložené nahrávky, ktoré ste si dali nahrať cez settopbox, respektíve sa viete vrátiť k rozpozeranému filmu a dopozerať si ho inde ako doma. Ďalšou výhodou je, že si môžete naplánovať nahrávanie ďalšieho dielu seriálu, keď viete, že nestíhate prísť domov včas. Samozrejme, niektoré zmeškané relácie si viete pozrieť aj z archívu.

4. Bezplatné pozeranie filmov z požičovne

V roku 2018 je možné, v rámci špeciálnej kampane, sledovať bezplatne filmy z videopožičovne. Obsah videopožičovne je dostupný aj v prostredí TV aplikácie a môžete tak sledovať film kdekoľvek a kedykoľvek.

5.Aplikácia ako diaľkový ovládač

Keď vám rodinný príslušník stratí diaľkový ovládač, môžete ovládať settopbox aj cez aplikáciu vo vašom mobile alebo tablete. V prípade veľkého počtu TV kanálov je vyhľadávanie a prepínanie TV kanálov ľahšie práve cez vašu VNET TVgo aplikáciu. Vyskúšajte.

Aplikácia VNET TVgo je bezplatná doplnková služba k Digitálnej televízii od VNETu. Je dostupná v Googleplay pre OS Android a App Store pre iOS . Postup, ako si nainštalovať aplikáciu nájdete na www.vnet.sk/vnettvgo.  Dostupnosť internetových služieb a digitálnej televízie od VNETu je možné overiť na adrese: www.vnet.sk/sk/na-doma/televizia/.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Close